De Bock Maritime Services

Complete maritieme dienstverlening aan scheepseigenaren. Dat is wat De Bock Maritime Services levert. Onze dienstverlening bestaat uit scheepsmanagement, technische service en het detacheren van zeevarend personeel. Vanuit kantoren in Nederland (technische service en scheepsmanagement) en Indonesië (detachering) bedienen wij scheepseigenaren met al onze kennis en kunde.

Betaalbaar

De diensten van De Bock Maritime Services worden tegen scherpe tarieven geleverd. Scherper dan de gevestigde bedrijven! Onze monteurs werken volgens vast tarief dus geen toeslagen of andere onaangename verrassingen. Neem contact op en ervaar het zelf!

Ervaring uit de praktijk

De Bock Maritime Services is een zusterbedrijf van Rederij De Bock Maritiem. Met drie schepen in de vaart weten we precies wat er in de praktijk speelt. Onze kennis aangaande management, techniek en detachering maken we graag beschikbaar. Neem contact met ons op en ervaar wat De Bock Maritime Services voor u kan betekenen.

Kennis van kleine schepen

Bij de Bock Maritime Services hebben de medewerkers specialistische kennis van zee-riviervaart, binnenvaart, werkschepen én van kleine zeeschepen (90 tot 9.000 Gross Tonnage).

Hoogwaardige apparatuur

Onze monteurs beschikken niet alleen over een schat aan ervaring en kennis, ze maken ook gebruik van de modernste apparatuur. Het inspecteren van cilinders geschiedt door middel van video-endoscopie. Ons advies aangaande onderhoud levert vaak nuttige tips en geldbesparing op.

Scheepsmanagement

De Bock Maritime Services levert alle voorkomende diensten op het gebied van scheepsmanagement:
• Safety & quality services
• Crew management
• Technisch management
• Algemeen management
• Assurantie

Naar wens van de scheepseigenaar leveren wij één of meerdere diensten per schip.

meer info

Technische service

De monteur van de producent of leverancier werkt alleen aan het door hun geleverde systeem. Verder kijken dan hun neus lang is doen ze vaak niet.

Onze monteurs hebben verstand van alle werktuigen aan boord, doen als het nodig is een lasklusje en adviseren bovendien! Onze monteurs werken met een vast tarief, dus geen toeslagen en andere onaangename verrassingen.

meer info

Zeevarend personeel

De Bock Maritime Services heeft een branche office in Surabaya van waaruit we Indonesische bemanningsleden van alle rangen detacheren. Uiteraard is detachering van Nederlandse, EU en non-EU zeevarenden ook mogelijk.

De Bock Maritime Service beschikt over het door Bureau Veritas uitgegeven ‘Statement of Compliance with MLC 2006’.

 
 
meer info